Filmliefhebbers krijgen een gigantische topzomer met deze 10 waanzinnige blockbusters

Een cinema-bezoekje zal de moeite zijn

Sinds gisteren is de bioscoop weer eindelijk open. Maar liefst 8 maanden zijn we niet naar de cinema kunnen gaan en hebben we niet nog eens op ons gemak een filmpje kunnen kijken op een groot scherm met wat popcorn in de hand. Het enige voordeel daarvan is dat er nu een gigantisch indrukwekkend filmschema aankomt met alvast een topzomer vol met geweldige blockbusters.

Wij sommen even de meest veelbelovende films op die in juni, juli en augustus verschijnen. Als filmliefhebber zal je ongetwijfeld meerdere bezoekjes brengen aan de bioscoop. Met kleppers zoals Marvel’s Black Widow, een nieuwe SAW-film, Fast & Furious 9 en nog heel wat meer zal het zelfs de moeite zijn om bijna wekelijks naar je lokale cinema te gaan. Wij sommen alvast enkele aanraders op.

Voor de mensen die deze zomer nog niet veel zin hebben om naar Kinepolis te gaan of een ander cinema-complex en gewoon in hun zetel willen blijven: er is op Bol.com momenteel ook een interessante actie gaande waarbij je 3 films of series voor amper 20 euro krijgt.

Freaky (16 juni)

A Quiet Place Part II (23 juni)

Black Widow (7 juli)

Fast & Furious 9 (14 juli)

Space Jam: A New Legacy (14 juli)

Spiral: From The Legacy of Saw (21 juli)

Hitman’s Wife’s Bodyguard (28 juli)

Jungle Cruise (28 juli)

The Suicide Squad (6 augustus)

Free Guy (11 augustus)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments