Fitness-instructeur tracht 24 uur te eten en trainen zoals Chris ‘Thor’ Hemsworth en het is een hel

Doe dit maar eens na

Eén van de populairste en meest succesvolle acteurs is ongetwijfeld Chris Hemsworth. Dankzij zijn verschillende rollen, waarbij vooral Thor het meest gekend is, heeft hij nu honderden miljoenen euro’s op zijn bankrekening staan.

Dat de Australiër letterlijk met zijn gat in de boter is gevallen, lijkt een understatement. De 37-jarige acteur Chris Hemsworth heeft niet alleen het geld, de looks en een lichaam van een Griekse God, maar heeft ook een bloedmooie vrouw aan de haak geslagen.

Hoe kom je aan een tempel zoals Chris ‘Thor’ Hemsworth?

Voor zijn waanzinnig lichaam moet Chris wel wat doen en hem een man met discipline noemen, is een understatement. Fitness YouTuber Jesse James West besloot om gedurende 24 uur eens te eten, leven en sporten zoals de Australiër en dat bleek een hel te zijn. Wanneer hij zich klaar maakt voor een nieuwe film eet hij elke dag exact hetzelfde gecombineerd met loodzware trainingen.

Chris Hemsworth heeft heel wat over voor zijn tempel. Zo doet hij elke dag twee stevige ‘workouts’ en eet hij zo’n 6 maaltijden en nog enkele snacks. Zijn ontbijt begint met rozijnen, een kopje havermout, een banaan, 4 eieren, eenn glas vetvrije melk, appelsiensap en ook nog een proteine shake. Een ontbijtje van maar liefst 1.017 (!) calorieën.

Hierna doet Chris zijn dagelijkse wandeling en begint hij al aan maaltijd 2 met onder andere yoghurt, kaas, noten en wat kalkoen. Alles samen ook nog zo’n 690 calorieën die hij naar binnen werkt. De eerste workout elke dag van de Australiër is een stevige surfsessie aangezien hij vlakbij het strand woont.

Nadat hij opnieuw thuis is, begint de Australische God aan maaltijd 3. Deze bestaat uit kippenborst, bonen, broccoli, bruine rijst en melk. Alles samen toch weer een slordige 652 calorieën. Na het eten wat te laten verteren, begint hij aan loodzware fitness-sessie.

De workout tijdens het fitnessen

Cable Curl/Cable Extensions (4 keer, 15 reps per keer)
Dumbbell Curl/Skull Crushers (4 keer, 15 reps per keer)
Incline Curl/ Tricep Pushdown (4 keer, 15 reps per keer)
Plank (60 seconden)
Cable Crunch Sit Up
Reverse Crunch
Hanging Leg Raise
Oblique Crunch

Daarna gaat hij, je raadt het al, alweer eten. Voor maaltijd 4 eet hij behoorlijk veel asperges, zalm en quinoa. Alles samen weer een slordige 643 calorieën. Het is daarna nog niet gedaan overigens want later op de avond doet hij er nog een maaltijd bovenop.

Alles samen eet Hemsworth zo’n 3.398 calorieën per dag. Al verbrand hij er natuurlijk ook gigantisch veel. We zouden zeggen om zo’n hele dag eens na te doen, maar wellicht lig je na de tweede maaltijd al in de zetel met buikpijn.

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.