‘Grote lul’ uit ‘Adam zkt. Eva’ wordt gigolo

Sinds hij in het Nederlandse datingprogramma zijn uit de kluiten gewassen gereedschap aan gans Nederland toonde, wilden alle vrouwen met hem naar bed en dus heeft hij er maar ineens zijn beroep van gemaakt. Bij ons is ‘Boer zkt. Vrouw’ net afgelopen, maar in Nederland gaat men vaak nog een stukje verder. Daar had men […]

Sinds hij in het Nederlandse datingprogramma zijn uit de kluiten gewassen gereedschap aan gans Nederland toonde, wilden alle vrouwen met hem naar bed en dus heeft hij er maar ineens zijn beroep van gemaakt.


Bij ons is ‘Boer zkt. Vrouw’ net afgelopen, maar in Nederland gaat men vaak nog een stukje verder. Daar had men namelijk ‘Adam zkt. Eva’, een programma waarin kandidaten poedelnaakt op zoek gingen naar een liefdespartner.

Het meest hilarische moment uit die serie was toen de exotische Eva kennis maakte met Maarten Smit en onmiddellijk onder de indruk was van diens forse yoghurtspuit (filmpje hier!). Normaliter was het uiteraard de bedoeling dat de kandidaten in het programma hun ‘ware liefde’ zouden ontmoeten, maar zover kwam het niet voor Maarten Smit. Wel kreeg hij tal van voorstellen van vrouwen die eens kennis wilden maken met zijn slagroomgeweer.

De 29-jarige kerel uit Rotterdam kwam bijgevolg op een idee. Hij koos de artiestennaam ‘Smith Martin’ en werd gigolo. “Gespecialiseerd in het lezen en begrijpen van de signalen van het vrouwelijk lichaam”, zo prijst hij zichzelf aan op zijn website. Natuurlijk moeten de vrouwtjes voor het uitlezen van hun lichaam wel wat centjes op tafel leggen: 200 euro voor het eerste uur, 150 euro voor het tweede uur en 100 euro vanaf het derde uur. Vrouwen die enkel willen kijken en niet aankomen, die komen er met 75 euro voor een uur van af.

In het Noordhollands Dagblad vertelt Maarten (of Smith) dat de vrouwtjes heel wat terugkrijgen voor dag geld. “Zonder condoom doe ik het niet, voor de rest laat ik gebeuren. Wat zij wil en wat ik wil, dat voelen we van elkaar aan. En vergis je niet, vrouwen willen heel veel. Negentig procent van alle vrouwen wil seks, de hele dag. Altijd en overal.” (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments