Het bloot gat van Sam Gooris werd geschrapt

Sam Gooris heeft eigenlijk een heel klein beetje spijt dat het over en out is voor ‘De Pfaffs’. Verder vertelt hij zich nooit geschaamd te hebben voor wat er in de reeks te zien was: zo was hij nu eenmaal echt.Volgens Sam Gooris was het programma zo reality als een realityprogramma maar kan zijn. Een […]

Sam Gooris heeft eigenlijk een heel klein beetje spijt dat het over en out is voor ‘De Pfaffs’. Verder vertelt hij zich nooit geschaamd te hebben voor wat er in de reeks te zien was: zo was hij nu eenmaal echt.

Volgens Sam Gooris was het programma zo reality als een realityprogramma maar kan zijn. Een Sam die bijna over zijn nek ging toen hij de luiers van zijn kinderen ververste, een Sam helemaal in paniek toen één van zijn kids uitgleed en bloedend terug rechtstond, we hebben het allemaal gezien. “Je zag me zoals ik echt ben”, aldus Sam Gooris. “Ik heb nooit gevraagd om iets te schrappen in De Pfaffs. Omdat ik vond dat ik dan maar wat slimmer had moeten zijn tijdens de opnamen. Kelly heeft wel één keer gevraagd om een beeld van mij te schrappen: toen ik in mijn bloot gat te zien was. Van mij had het wel gemogen. Wel hebben we gevraagd om onze kinderen in de reeks minder aanwezig te laten zijn.”

Om af te sluiten nog een fragmentje uit ‘De Pfaffs’ dat nog niet eerder werd uitgezonden: (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments