Het is gebeurd: beelden tonen hoe Big Brother-deelnemers pikant avontuurtje beleven onder de lakens

Het heeft nog best lang geduurd

24/7 gefilmd worden en 100 dagen lang opgesloten met bijna 10 andere mensen dan moeten de hormonen toch wel eens losgaan. In de nieuwe Vlaams/Nederlandse versie van het programma is het dan eindelijk gebeurd na 50 dagen. Deelnemers Jill en Matt waren ondeugende dingen aan het doen onder de lakens.

Geen uitgebreid gerampetamp zoals 15 tot 20 jaar geleden, maar het was duidelijk dat ze veel meer deden dan enkel wat knuffelen en dat is natuurlijk groot nieuws en iedereen wil de beelden zien. De deelnemers zelf beweren wel dat er echt ‘alleen maar geknuffeld is’ na een dronken avondje, maar beelden liegen niet.

Zo stak Jill haar duimpje al omhoog naar de camera en dat doe je niet zonder reden. Het is namelijk een regel van Big Brother om je duim omhoog te steken om aan te tonen dat je seks gaat hebben met wederzijdse toestemming.

Deelnemer Matt was hier duidelijk zijn beste vingerwerk aan het bovenhalen terwijl Jill toch wat lag te kronkelen.

Nog even wat dichter komen liggen en met het hoofd onder de dekens gaan. Wellicht omdat deelneemster Jill het koud had en graag niet veel lucht heeft of zou het een andere reden zijn?


Iedereen slaapt in Big Brother trouwens op dezelfde kamer. Deelnemer Thomas die wel een boontje heeft voor Jill was duidelijk niet al te gelukkig om alles te zien gebeuren. Of hij wou gewoon graag nog eens wat actie zien, dat kan ook natuurlijk.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
2 maanden geleden

Wauw top programma………. Heel veel spannende beelden…………. Afvoeren die brol.