‘Hete bomma’ wordt gebombardeerd met foto’s van pretstokken en bizarre verzoeken van jongere mannen

Ze ligt blijkbaar goed in de markt…

De 53-jarige Nathalie Gangon uit Quebec staat online bekend als ‘hot granny’, vrij vertaald is dat hete bomma. Nathalie is zeer actief op TikTok en Instagram en zegt dat ze dagelijks tonnen foto’s van pretstokken van jongere mannen ontvangt en ook bizarre verzoeken. Mannen die vaak maar twintig jaar jong zijn.

Foto’s van vanalles en nog wat

Nathalie kan de nodige aandacht wel pruimen, maar niet dat soort aandacht. “Die foto’s hangen me echt de strot uit. Het gaat niet alleen over foto’s van geslachtsdelen maar ook van voeten bijvoorbeeld. Er zijn zelfs vrouwen die me dat sturen!”

Nathalie zegt dat ze open en jong van geest is en niemand veroordeelt, maar soms is het een brug te ver. “Ik krijg ook verzoeken voor een trio of andere bizarre fetisjen. Maar ik ga er nooit op in en blokkeer die mensen gewoon.”

Relatie

De ‘hete bomma’ heeft al 13 jaar een relatie met de 40-jarige David Poirier. En in die relatie is er sprake van een zeer open communicatie. “David mag op elk moment mijn telefoon checken. We praten veel en zijn heel close. In het begin had hij het lastig met alles wat hij las, maar nu vertrouwt hij mij voor 200%!”

Hieronder kun je wat nader kennismaken met Nathalie Gangon, a.k.a. ‘hot granny’.