Hitsige 32-jarige moeder wil 3 keer per dag seks, maar haar vriend kan het echt niet meer trekken

Wie kan Tracy wel tevreden houden?

Een 32-jarige dame genaamd Tracy Kiss heeft wat volgens veel mannen een ‘luxeprobleem’ is. Ze heeft een gigantische seksdrive, maar haar huidige vriend kan niet meer volgen, zo vertelde ze uitgebreid op haar blog. Tracy is overigens dezelfde vrouw die in een interview vertelde dat ze elke dag sperma slikt omdat ze ervan overtuigd is dat dit ontzettend gezond is.

Constant masturberen als mijn vriend geen zin heeft

Tracy heeft zichzelf altijd al afgevraagd of ze seksverslaafd is, maar ze is ervan overtuigd dat dit niet het geval is. Zo zou ze gewoon een gigantische seksdrive hebben. Net zoals andere mensen nood hebben aan water, heeft zij nood aan orgasmes.

De partner kan Tracy echter vaak niet volgen omdat ze bijna altijd ‘goesting’ heeft. Zo heeft ze blijkbaar nood om elke dag minstens 2 en liefst 3 klaar te komen. Als haar man geen zin heeft (wat regelmatig is) dan masturbeert ze gewoon en daar is niets mis mee volgens Tracy.

“Het liefste van al heb ik gewoon seks als ik zin heb, maar vaak heeft mijn partner geen zin en wil hij gewoon gaan slapen. Als ik geen seks heb om te ontspannen dan kan ik niet goed slapen en heb ik heel wat seksuele spanning waardoor het lijkt als alsof ik veel koffie of energiedrankjes gedronken heb.”

“Ik masturbeer dan maar. Meestal is dat toch minstens 2 of 3 keer per dag dat ik wil klaarkomen. Ik besef dat dit behoorlijk veel is, maar ik doe niets mis mee met veel te masturberen. Ik zou liever gewoon extra veel seks hebben, maar ik zou nooit iemand bedriegen omdat ik nood heb aan seks dus masturbeer ik maar.”

Haar hoge seksdrive maakte blijkbaar sommige ex-vriendjes wel behoorlijk onzeker. Ze hadden het er vaak heel moeilijk mee dat terwijl zij gingen slapen, Tracy nog even één van haar vibrators bovenhaalde. De Britse moeder ziet echter geen probleem want ze zorgt er dan gewoon zelf voor dat aan haar seksuele noden wordt voldaan.

“Als mijn partner niet aan mijn seksuele noden kan voldoen dan masturbeer ik. Het is voor mij gewoon een leuke besteding van mijn tijd net zoals andere mensen een boek lezen, een glas wijn drinken of een game spelen.”

Tracy maakt zelfs al haar eigen seksspeeltje voor mannen

Tracy is trouwens behoorlijk populair omdat ze vaak over haar seksleven praat. Zo heeft ze maar liefst 600.000 volgers op Instagram. Ze besloot onlangs om zelfs haar eigen seksspeeltje voor mannen op de markt te brengen met de toepasselijke naam ‘Tracy Kiss Finisher’.

Haar speeltje is in België niet verkrijgbaar, maar het is eigenlijk een exacte kopie van deze masturbator die maar liefst 10 trilstanden heeft.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments