Hollandse dame met seksverslaving spreekt uit de biecht: ‘Tinder is een sekssite voor mij’

Maar ze wil er zeker niet vanaf

De makers van Spuiten en Slikken deden hadden een tijdje geleden een boeiend interview met een dame die al jaren een seksverslaving heeft. Een vrouw die constant seks nodig heeft en amper een dag zonder kan. Het aantal mensen waar deze Anouk reeds seks mee had zal wellicht over honderden bedpartners gaan en ze is nog maar steeds 24 jaar.

Tinder is geen datingsite meer, maar een sekssite voor mij

Anouk haar seksverslaving begon heel wat jaren geleden. Het heeft volgens haar ook een behoorlijk tijdje geduurd voor ze door had dat ze echt verslaafd was aan seks en simpelweg niet meer zonder kon.

“Ik denk dat ik een bepaalde opvulling zocht voor een bepaalde leegte die ik nog had van vroeger. Dat waren dan mannen, aandacht, liefde, iemand die even tegen me zei dat ik er goed uitzie. Het ging na een tijdje niet meer om de seks zelf.”

Ik ontdekte dat ik een seksverslaving had toen ik van Tinder geen datingsite meer maakte, maar eerder een sekssite. Op een bepaald moment ging ik gewoon swipen en ik wil zoveel mogelijk matches op één dag. Ik stuurde dan ook niet meer ‘hey, hoe gaat het’, maar gewoon ‘hey heb je tijd, kom me dan halen, ik wil gewoon even neuken’.

8 tot 10 keer seks per week

Momenteel is Anouk al niet meer tevreden met ‘gewone’ onenightstands. Haar verslaving heeft zich nu ook wat extremer al geuit en ze zoekt dan ook steeds andere en meer spannende seks op.

“Ik zoek nu steeds het extreme op. Een 1 op 1 date via Tinder is niet meer genoeg. Nu doe ik vooral aan seks met 4, trio’s, orgies, gangbangs en doe ik ook al graag aan BDSM. Eerst was een kleine tik op mijn billen nog lekker, maar nu wil ik een rode hand op mijn kont zien.”

Aangezien ze weet dat haar verslaving wat extreem is, probeert ze zichzelf nog af en toe in te houden, maar ze heeft ongetwijfeld nog steeds veel meer seks dan 99% van de bevolking.

“Tussen 4 en 5 keer per week spreek ik af met mensen en dan hebben we gemiddeld 2 keer seks. Degene die ‘s avonds komt, blijft dan slapen en die mag al terug naar huis voor het ontbijt. De volgende avond komt de volgende dan weer meestal.”

Het gehele interview met Anouk dat zo’n 10 minuten duurt, kan je hieronder bekijken. Daar doet ze nog veel meer onthullingen en vertelt ze dat ze haar verslaving ondanks de frustrerende momenten best prima vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.