Hollywoodvrouw Astrid krijgt haatmails (fotospecial)

The Pussy Wagon, de ‘pimped out jeep truck mobile’ of de Quetin Tarantino Kill Bill Mobile… Wie het programma Vlaamse Hollywoodvrouwen al gezien heeft, weet ongetwijfeld dat deze termen de koosnaampjes zijn voor de wagen van de Vlaamse Astrid. Ze vindt zichzelf heel wat maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde. De donkerharige […]

The Pussy Wagon, de ‘pimped out jeep truck mobile’ of de Quetin Tarantino Kill Bill Mobile… Wie het programma Vlaamse Hollywoodvrouwen al gezien heeft, weet ongetwijfeld dat deze termen de koosnaampjes zijn voor de wagen van de Vlaamse Astrid. Ze vindt zichzelf heel wat maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde. De donkerharige schone kreeg dan ook al een heleboel haatmails van dames die het niet zo goed met haar menen.

Astrid gedraagt zich als een echte diva: ze heeft haar eigen personal trainer, wordt de buurvrouw van Jennifer Aniston en laat alle karweitjes uitvoeren door haar personeel. Met een rijke man als John kan ze het zich natuurlijk wel permitteren, maar haar hautaine houding heeft haar nog niet echt populair gemaakt. Sterker nog, de 27-jarige zelfverklaarde babe krijgt geregeld haatmails.

“Voor heel wat meisjes leidt zij ongetwijfeld een geweldig luxeleven en dat is misschien tof om te zien maar het wekt ook heel veel afgunst op”, aldus de vader van Astrid in een Vlaams weekblad. Hij was er trouwens helemaal niet mee akkoord dat zijn dochter meedeed aan het programma en sinds de afleveringen op tv zijn vindt hij het ronduit lachwekkend.

“Die vrouw op tv is mijn dochter niet. Ze wordt in een bepaalde rol geduwd en ik heb de indruk dat ze er zelf nog een schepje bovenop doet”, vertelt de man. Volgens hem is Astrid in werkelijkheid een getalenteerde hardwerkende vrouw, maar wie het programma al gezien heeft, zal waarschijnlijk heel hard aan zijn woorden twijfelen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ze er qua uiterlijk best wel mag wezen en dat is toch ook belangrijk, niet? (HH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments