Dit is hoe een ‘poedelnaakte’ Angelina Jolie Brad Pitt verleidde en van Jennifer Aniston afsnoepte

Verleiden op hoog niveau

Brad Pitt en Angelina Jolie leerde elkaar in 2005 kennen op de set van de film Mr. & Mrs. Smith. Brad Pitt was toen nog getrouwd met Jennifer Aniston, maar klaarblijkelijk werd er een romance gestart tussen Angelina en Brad want niet veel later werd er een scheiding gevraagd door Pitt.

Angelina verleidde Brad poedelnaakt

Wat volgde was een relatie van zo’n 11 jaar waarin ze 2 kinderen kregen en ook 3 andere kinderen adopteerden. In 2016 ging het Hollywood-koppel uit elkaar na heel wat ruzies.

Mark Behar, de voormalige bodyguard van Angelina Jolie vertelde nu in een interview hoe de romance begon. Het was blijkbaar duidelijk dat er niet was te weerstaan aan de charmes van Angelina.

Zo werden ze in 2005 meermaals kussend betrapt in elkaars kleedkamers en zouden de vonken eraf zijn gevlogen op de set. Het zou echter vooral één move van Angelina geweest zijn die Brad helemaal wild van haar maakte.

“Tijdens een seksscène in Mr. & Mrs. Smith had Angelina haar vleeskleurig ondergoed volledig uitgedaan en kroop ze poedelnaakt in bed bij Brad Pitt tijdens de opnames. Het was wellicht voor iedereen aanwezig het meest memorabele moment tijdens het maken van de film.”

Brad koos daarna dus onverbiddelijk voor Jolie en zette Aniston aan de deur. Aan de andere kant zou een 30-jarige wulpse en poedelnaakte Angelina wellicht veel mannen kunnen overtuigen om met haar een romance te starten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) op

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments