Jan Hoet: “Koen Wauters? Het slechtste dat er bestaat!”

De man heeft nooit een blad voor de mond genomen en er zijn meerdere ‘slachtoffers’ die daarover kunnen meespreken. Denk maar aan Joke Schauvliege die nog niet zo lang geleden bestempeld werd als ‘schoolkind’ en ‘chiromeisje’. Nu richt Jan Hoet zijn pijlen blijkbaar op de Vlaamse artiesten en onder meer Koen Wauters en Bart Peeters […]

De man heeft nooit een blad voor de mond genomen en er zijn meerdere ‘slachtoffers’ die daarover kunnen meespreken. Denk maar aan Joke Schauvliege die nog niet zo lang geleden bestempeld werd als ‘schoolkind’ en ‘chiromeisje’. Nu richt Jan Hoet zijn pijlen blijkbaar op de Vlaamse artiesten en onder meer Koen Wauters en Bart Peeters zullen dat geweten hebben.

De inmiddels 74-jarige Jan Hoet is nog helemaal niet aan het einde van zijn Latijn. De kranige kunstcriticus heeft namelijk zo zijn eigen mening over de hedendaagse televisieprogramma’s en die deelt hij maar wat graag met u. Zoals steeds in uitermate duidelijke taal.

“Nic Balthazar maakt domme films”, “Koen Wauters is het slechtste wat er bestaat” en “In ‘Mag Ik U Kussen’ lacht Bart Peeters de hele tijd met zichzelf en je voelt dat hij het niet meent”, het zijn maar enkele van de rake uitspraken die Hoet doet in Dag Allemaal. De man raadt zelfs iedereen aan om meer naar de Duitse zenders ZDF en ARD te kijken. “Die talkshows hebben daar tenminste nog wat diepte”, besluit hij.

Harde woorden die best zwaar aankomen, niet? “Jan Hoet? Meen je dat nu? Ik val echt uit de lucht, ik zou niet weten waar ik dat aan verdiend heb”, reageert Balthazar in Dag Allemaal. “Jan Hoet mag dat zeggen! Vrije meningsuiting is een basisrecht”, aldus de immer positieve Bart Peeters. Koen Wauters besloot niet te reageren. (HH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments