Jennifer Lawrence valt voor Ellen DeGeneres

In Los Angeles zijn deze nacht voor de 86e keer de Oscars uitgereikt. Ellen DeGeneres trapte de show af in ware feeststijl, verbrak een twitterrecord, maar naar het einde toe ging de schwung eruit en verloor ze de pedalen. Voor de volgende keer kan ze misschien beter een andere binnenband zoeken… Wie ook de pedalen […]

In Los Angeles zijn deze nacht voor de 86e keer de Oscars uitgereikt. Ellen DeGeneres trapte de show af in ware feeststijl, verbrak een twitterrecord, maar naar het einde toe ging de schwung eruit en verloor ze de pedalen. Voor de volgende keer kan ze misschien beter een andere binnenband zoeken…

Wie ook de pedalen letterlijk verloor en niet ontbrak op het glamourfeestje was, Jennifer Lawrence. Net als vorig jaar viel ze opnieuw letterlijk in de kijker, deze keer bleek een kegeltje op de rode loper de schuldige.De aftrap was begonnen.

De hele show was best amusant, af en toe wat saai, maar toch heeft DeGeneres voor enkele leuke momenten gezorgd. Zo nam ze een Selfie met onder meer Meryl Streep,  Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Kevin Spacey en fotograaf van dienst Bradley Cooper. In minder dan een uur ging de foto meer dan een miljoen keer de wereld rond. Voor Liza Minelli was het balen toen ze krampachtig overeind kwam om er bij te kunnen horen. Maar ach, wie is er nu nog geïnteresseerd in een oude taart? Niemand zo bleek, want de hongerige interesses gingen naar de pizza’s die DeGeneres tijdens de show had besteld.

De Hollywoodsterren stortten zich als  wolven op de lekkernij, op de ‘Wolf of Wall Street’-ster Leonardo DiCaprio
na.

Leuk detail: de pizzabezorger van dienst
wist niet waar hij het had toen hij nietswetende voor een miljoenenpubliek zou ‘optreden’.

’12 years a slave’ won op het einde de Oscar voor beste film en zo was de cirkel rond, helaas niet voor ‘The broken circle breakdown’ die naast de prijzen greep voor beste buitenlandse film. Die eer ging naar ‘La Grande Bellezza’.

Op naar de volgende Oscaruitreiking van volgend jaar, maar dan best zonder kegeltjes voor Jennifer Lawrence… (SVB)

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments