Jess Donckers in een doorkijkje

Als Jess Donckers zich aan een fotoshoot waagt, is onze aandacht gegarandeerd. De blonde deerne deinst niet terug voor een streepje bloot en eerlijk gezegd, met haar fysieke eigenschappen mag ze ons daar altijd mee lastigvallen.Zaterdag 12 februari opende Hotel O de deuren op het Zuid in Antwerpen. Voor deze gelegenheid organiseerden ze een fotoshoot […]

Als Jess Donckers zich aan een fotoshoot waagt, is onze aandacht gegarandeerd. De blonde deerne deinst niet terug voor een streepje bloot en eerlijk gezegd, met haar fysieke eigenschappen mag ze ons daar altijd mee lastigvallen.
Zaterdag 12 februari opende Hotel O de deuren op het Zuid in Antwerpen. Voor deze gelegenheid organiseerden ze een fotoshoot met Jess Donckers, Mathias Schoenaerts, de topfotograaf Martin H.M. Schreiber en nog wat ander bekend volk. Enfin, met Jess Donckers dus.

Nu is het wel een verrassing dat ze net voor de lens van Martin H.M. Schreiber terecht kwam, want de man is vooral bekend vanwege zijn naaktshoot met Madonna in 1979 – oei, is die al zo oud? – en zo komt er dan toch nog een stukje Madonna in haar richting na het fiasco met de zogenaamde opdracht voor de lingerielijn van ‘Madge’.

In ieder geval konden we deze fotoshoot wel pruimen, net als haar vorige lingerieshoot overigens. En haar verschijning in Playboy, hoe kunnen we die vergeten? Soms, heel soms, zou je wel eens een Frank Molnar willen zijn. Maar niet te vaak. (KA)

Foto’s: Peter De Smedt, Tina De Caluwé, Ruben De Muynck

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments