Josje trekt ongelukkigste selfie ooit (foto)

Tja, al dat Studio 100-werk voor een schamele 3.400 euro bruto. Je zou voor minder ongelukkig worden...

Tja, al dat Studio 100-werk voor een schamele 3.400 euro bruto. Je zou voor minder ongelukkig worden…

Eindelijk is er een einde gekomen aan de knipperlichtrelatie van K3 en Marktrock for Kids. Eerst was het wel, dan konden ze er tóch niet optreden, en dan weer wél. Vandaag was het zover en jawel, Karen, Kristel en Josje waren van de partij op de Oude Markt van Leuven. Duizenden overgelukkige kinderen, ook al deden de regenwolken hun uiterste best om roet in het feesteten te gooien.

Het optreden liep van een leien dakje, de traditionele selfie achteraf echter niet. Geen idee wat er precies fout liep, maar afgegaan op Josje’s gezichtstaal, was het niet bepaald prettig. Integendeel, het contrast met de altijd zo goedlachse blondine is zo groot dat we haar uit compassie een contract van 3.500 euro bruto in plaats van de huidige 3.400 euro bruto zouden aanbieden, al doen we dat uiteraard niet, maar konden we het niet laten om het nog eens te vermelden.

Kop op, Josje, je bent er bijna vanaf! We zien je liever als je lacht, en het liefst van al als je dan ook nog eens aan het hacken bent. (KDN)

Leave a Reply

Your email address will not be published.