Journalist bezoekt één van de slechtst beoordeelde stripclubs op deze planeet en het is ‘bijzonder’

Een bijzonder club

Bij het beroemde VICE trachten ze altijd originele reportages te maken die je niet snel ergens anders ziet. Deze keer kreeg journalist Taji Ameen het geniale idee om een bezoekje te brengen aan één van de slechtst beoordeelde stripclubs ooit. De club heeft honderden 1-ster reviews online, toch ongezien veel.

Agressie in de stripclub

Volgens heel wat reviews zou er behoorlijk wat agressie zijn van bewakingsagenten en word je voor het minste hardhandig buitengewerkt. Ook uitbater Brad is een behoorlijk bijzonder figuur. In zijn jonge jaren was hij ooit een pornoster en de energie waarmee hij vroeger dames aan zijn degen reeg, steekt hij nu in zijn stripclub.

De prijzen zijn behoorlijk stevig en indien je geen peperdure lapdances kan betalen, word je gewoon buiten gesmeten. Wat rustig kijken en een drankje drinken, wordt dus niet echt aanvaard. Als je geen goedbetaalde job hebt, heb je volgens Brad ook niets te zoeken in zijn club. Met de meeste van zijn stripsters heeft hij overigens ook seks in zijn geheime kelder want dat is toch logisch volgens hem?

Toen de journalist nog het gevoelig onderwerp ter sprake bracht waarbij twee mannen doodgeschoten werden een tijdje geleden in zijn stripclub had hij ook nog een opvallend antwoord klaar:

“Ik ben verdomd trots op mijn bewakingsagent die deze mannen heeft doodgeschoten. Ik zou hem opslag moeten geven. Slechte mannen in mijn club gaan enkel terug naar buiten in een lijkzak.”

De opvallende reportage zie je in onderstaande video. Deze duurt een kwartiertje, maar geloof ons vrij, het is best de moeite als je graag eens een 15 minuten hoofdschuddend naar je scherm wil kijken.

De reportage was voor de corona-maatregelen gefilmd

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments