Justin Bieber gedraagt zich als een idiote eikel in de rechtbank (video)

De kluchtzanger moest zich deze maand voor verschillende feiten voor de rechtbank verdedigen en dat deed hij op hoogst arrogante wijze, zo leren we uit de beelden die een Amerikaanse entertainmentwebsite wist te bemachtigen. Het gaat van kwaad naar erger met dat manneke. Sinds Selena Gomez zijn kinderachtige streken helemaal beu was en hem de […]

De kluchtzanger moest zich deze maand voor verschillende feiten voor de rechtbank verdedigen en dat deed hij op hoogst arrogante wijze, zo leren we uit de beelden die een Amerikaanse entertainmentwebsite wist te bemachtigen.


Het gaat van kwaad naar erger met dat manneke. Sinds Selena Gomez zijn kinderachtige streken helemaal beu was en hem de bons gaf, trapt hij helemaal door. Begin deze maand moest hij zich voor de rechtbank verdedigen voor verschillende feiten die hij pleegde, zoals het (laten?) mishandelen van een paparazzo, zijn straatraces in Miami en meer van dat. In totaal werden er een slordige vijf uren aan beeldmateriaal gemaakt tijdens de verhoren van Bieber en de Amerikaanse entertainmentsite TMZ wist de beelden te bemachtigen, waarop inderdaad heel wat entertainment te zien valt.

Men wist de beste stukken eruit te filteren, waarin we onder meer zien dat Bieber aan geheugenverlies lijdt, wordt hij een beetje woest wanneer het over Selena Gomez gaat en vraagt hij of zijn bodyguard misschien zijn zoon is. Al geeft hij in de laatste video ook wel toe dat hij gewoon dementerend is. (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments