Kate Moss trekt lingerie naar beneden voor het goede doel (foto)

Kate Moss is een topmeid. Niet alleen valt haar uiterlijk zeker te smaken, ze komt ook op voor goeie doelen. Zo werkt ze momenteel mee aan een campagne in samenwerking met Stella McCartney, ontwerpster van de mooie lingerie die Kate aan de wereld toont. Bon, goedkope reclamestunt zou je denken, een bekend persoon je product […]

Kate Moss is een topmeid. Niet alleen valt haar uiterlijk zeker te smaken, ze komt ook op voor goeie doelen.

Zo werkt ze momenteel mee aan een campagne in samenwerking met Stella McCartney, ontwerpster van de mooie lingerie die Kate aan de wereld toont.

Bon, goedkope reclamestunt zou je denken, een bekend persoon je product laten aantrekken… Maar er zit, naast de fraaie boezem van Kate, meer achter de lingerie. De opbrengsten gaan namelijk integraal richting het Linda McCartney Center. Da’s een kankerkliniek genoemd naar Stella’s moeder die stierf ten gevolge van borstkanker.

Sensibilisering rond borstkanker blijft zéér belangrijk. Zo getuigt ook Stella: “Als ik toen had geweten wat ik nu weet over borstkanker, dan denk ik dat mijn moeder nog had geleefd.” Bij dezen zijn wij er ook als de kippen bij om deze campagne te helpen verspreiden. En aan de dames: geregeld controleren of op controle gaan is echt geen overbodige luxe. (RVH)

Leave a Reply

Your email address will not be published.