Kijk nu, Doutzen Kroes topless! (foto)

Sexy poes Doutzen Kroes poseert voor de nieuwe Vogue Brazil zonder bloes en wij kregen alvast een voorsmaakje.De Nederlandse schone Doutzen Kroes is een bezige bij. De ontwerpers bij Victoria’s Secret zitten niet stil en dus poseert ze nog geregeld voor het Amerikaanse label. Ook is ze het gezicht van de nieuwe zomercampagne van H&M. […]

Sexy poes Doutzen Kroes poseert voor de nieuwe Vogue Brazil zonder bloes en wij kregen alvast een voorsmaakje.

De Nederlandse schone Doutzen Kroes is een bezige bij. De ontwerpers bij Victoria’s Secret zitten niet stil en dus poseert ze nog geregeld voor het Amerikaanse label. Ook is ze het gezicht van de nieuwe zomercampagne van H&M. Bovendien heeft ze grootse plannen als actrice. Toch vond ze ook nog wat tijd om voor het juni-nummer van Vogue Brasil te poseren. Aangezien dat juni-nummer volledig in het teken van de ontdekking van het menselijk lichaam staat, mocht dat perfecte lichaampje van haar natuurlijk niet te bedekt blijven. Instagramgewijs lichtte Doutzen al een tipje van de sluier op.

Voor wie het zonde vindt dat haar armen nog in de weg zitten: hier zagen we de Friese schone al helemaal naakt en onbedekt. (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.