Knappe straatverpleegster zit gratis met haar hand in je broek (video)

Sommigen laten deze maand hun baard groeien, anderen doen niet mee aan die hype. Maar misschien zijn er wel meer gegadigden te vinden voor onderstaande actie. Of je nu als statement in november die velcro op je lip laat staan of zelf af en toe eens je zaakje controleert, ‘t is al goed dat je […]

Sommigen laten deze maand hun baard groeien, anderen doen niet mee aan die hype. Maar misschien zijn er wel meer gegadigden te vinden voor onderstaande actie.

Of je nu als statement in november die velcro op je lip laat staan of zelf af en toe eens je zaakje controleert, ‘t is al goed dat je als vent bezig bent met teelbalkanker.

Om deze vorm van kanker extra onder de aandacht te brengen, trokken enkele jolige vrienden de straat op. Gewapend met een paar handschoenen en een bordje ‘Gratis testikelonderzoek’, probeert de sexy verpleegster mannen te overtuigen eens aan hun ‘gerief’ te laten voelen.

Zelf niet zo te vinden om in het openbaar je balzak te laten betasten? Doe het dan vooral zelf van tijd tot tijd… Hoe je dat doet, lees je hier. En hoe onze ‘verpleegster’ van dienst te werk ging, ziet u hier:(RVH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments