Koopjes tijdens Cyber Weekend met kortingen tot 70% op 4K tv’s, games, soundbars, smartwatches, …

Di artikel werd gemaakt in samenwerking met Bol

Vandaag is het Black Friday. De oude stock van de grootste webwinkel van de Benelux moet de deur uit en vandaar doen ze stevige kortingen vandaag en dit weekend. Al geldt wel de regel op=op. Momenteel is deze actie volop aan de gang en deze duurt nog maar 2 dagen en je kan tot die tijd gigantisch veel koopjes doen.

Zo is er een heel uitgebreid en interessant assortiment met aanbiedingen.

Denk aan kortingen op smartphones, tablets, 4K tv’s sounbars, robotstofzuigers, games, laptops, parfums, scheermachines, smartwatches en nog zoveel meer. Wij sommen even op wat best wel interessant is qua deals, maar hier vind je dus nog heel wat meer interessante deals om naar te kijken:

Smartwatches met kortingen tot 40%

Met een gewone horloge zijn we tegenwoordig niet meer tevreden. Deze moet liefst alle toeters en bellen hebben zodat we ons hele leven met slechts ons horloge kunnen beheren. Als we praten over een lage prijs en een smartwatch die nog heel veel kan dan is de Fitbit Charge 4 zeker een aanrader.

Alle 32 smartwatches met korting kan je hier bekijken.

Laptops en monitors met kortingen tot 41%

Op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is het tijdens deze solden misschien wel dé moment om er een nieuwe te kopen. Er staan momenteel zo’n 50 laptops met korting. Onze aanrader is de Asus Vivobook indien je echt een scherpe prijs en kwaliteit zoekt.

Alle 50 laptops met korting kan je hier bekijken.

Gigantische kortingen (tot 70%) op parfums

Parfums kosten in winkels meestal behoorlijk wat geld. Voor een populaire, kwalitatieve heren- of damesparfum ben je al snel 50 tot 70 euro kwijt. Het kan echter ook gigantisch veel goedkoper. Op Bol.com heb je momenteel namelijk ruikers voor spotprijzen.

Alle heren en damesparfums met korting kan je hier bekijken.

Smartphones met korting tot 20%

Tijdens Black Friday vliegen elk jaar smartphones als zoete broodjes over de toonbank. Dat is in 2021 niet anders, welke Belg heeft er tegenwoordig immers geen smartphone en iedereen heeft af en toe een upgrade nodig.

Alle 18 smartphones en tablets met korting kan je hier bekijken.

4K Smart tv’s met korting

Bij Bol hebben ze momenteel 45 verschillende soorten 4K Smart tv’s staan die ze de deur uit willen. Al lang op zoek naar een nieuwe tv? Je kan dus even honderden euro’s besparen momenteel. De CHiQ tv is puur prijs/kwaliteit een koopje, maar smaken verschillen natuurlijk.

Alle 4K Smart tv’s met korting kan je hier bekijken.

Populaire games met kortingen tot 40%

Aangezien we uit een lockdown komen, zijn heel wat mensen weer een stuk fanatieker aan het gamen. Door de coronacrisis werden er nog nooit zoveel games als nu Op Bol.com hebben ze heel wat recente 2021 en ook oudere toppers aan een spotprijs momenteel, onze aanraders: Ratchet & Clank: Rift Apart, Resident Evil: Village, verrassing van het jaar: It Takes Two en het verrassend toffe Guardians of the Galaxy.

Alle 171 games met tijdelijke korting tot 40% kan je hier vinden.

Spotgoedkope films en Boxsets

Worden er nog DVD’s en Blu-Ray’s vandaag de dag verkocht in het streaming tijdperk? Absoluut en nog verrassend veel zelfs. Lang niet alles kan je natuurlijk even snel op Netflix kijken. Momenteel organiseert Bol.com een speciale actie voor kortingen op boxsets met series en films.

Alle films en series die mee doen aan deze actie kan je hier bekijken.

Nog meer? Dit zijn de populairste producten met korting

Deze deals duren natuurlijk maar 2 dagen en als het product op is, wordt het niet meer bijgevuld aan de kortingsprijs dus vanaf dan is het weer volle pot betalen. Er is echter nog veel meer dan alles hierboven genoemd. Robotstofzuigers, scheerapparaten, zelfs drones en camera’s en nog honderden andere dingen.

Hier kan je een volledig overzicht vinden van alle producten met kortingen tot 70%