Lesley-Ann Poppe wil niet dat we nog aan haar poep zitten

De nieuwe seksismewet is weer volop aanwezig in de media. En als die er komt, zullen mannen (maar ook vrouwen) behoorlijk mogen gaan opletten met wat wel en niet meer mag. Normaal gezien zal Milquets wetsvoorstel rond seksisme ergens begin april goedgekeurd worden. Maar Lesley-Ann Poppe laat nu al in Het Nieuwsblad weten wat ze […]

De nieuwe seksismewet is weer volop aanwezig in de media. En als die er komt, zullen mannen (maar ook vrouwen) behoorlijk mogen gaan opletten met wat wel en niet meer mag.

Normaal gezien zal Milquets wetsvoorstel rond seksisme ergens begin april goedgekeurd worden. Maar Lesley-Ann Poppe laat nu al in Het Nieuwsblad weten wat ze wel en niet wil.

‘Fluiten interpreteer ik als een compliment, het geeft me een goed gevoel. En zolang opmerkingen niet agressief of beledigend van toon zijn, heb ik er geen problemen mee.’ Ok, dat mag dus nog wel… Maar van haar poep moeten we voortaan leren afblijven. Hoe groot de verleiding ook kan zijn om er een welgemeende ‘pets’ op te geven gasten, niet doen…

‘Op mijn poep slaan, zoiets zou bestraft moeten worden. Ik maak het vaak mee, en dan weet ik nooit hoe ik moet reageren.’ En da’s vaak ook het geval bij veel vrouwen. Verbaasd door de onbeschoftheid van sommige mannen, blijven vrouwen na een klets op de poep vaak met een mond vol tanden staan. En da’s begrijpelijk. Meestal gaat het ook zo snel dat ze amper tijd hebben om, eens de verbazing geluwd is, snedig te reageren.

Dus, als je Poppe eens op straat of in een discotheek tegenkomt, weet dan dat je gerust eens mag fluiten, maar hou je handen thuis.

Wil je echter toch nog graag eens straffeloos haar derrière bewonderen, dan is er gelukkig nog deze fotoshoot
…(RVH)
Foto: ©NV De Vrije Pers – Frank Dejongh

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments