Lierse-spits ramt drie auto’s met johnnybak

Dolly Menga richtte zondagmiddag een ravage aan in de Luikse Rue de Campine. Daar ramde hij liefst drie auto’s en kwam uiteindelijk met zijn Hyundai tegen de voorgevel van een huis tot stilstand. Misschien had hij de 4-0 nederlaag tegen Racing Genk van zaterdagavond nog niet helemaal verteerd maar wat de 20-jarige Menga echt bezielde […]

Dolly Menga richtte zondagmiddag een ravage aan in de Luikse Rue de Campine. Daar ramde hij liefst drie auto’s en kwam uiteindelijk met zijn Hyundai tegen de voorgevel van een huis tot stilstand. Misschien had hij de 4-0 nederlaag tegen Racing Genk van zaterdagavond nog niet helemaal verteerd maar wat de 20-jarige Menga echt bezielde is toch niet helemaal duidelijk. De dolle rit zou hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt zijn door een onoplettendheid van Dolly zelf. Volgens Lierse had de voetballer namelijk niet teveel gedronken, reed hij ook niet te snel en viel Menga niet in slaap achter z’n stuur. Dat laatste werd eerder gesuggereerd in de Franstalige krant La Meuse.

Ondanks de materiële schade, aan de twee Mercedessen, een Fiat en de gevelmuur, bleef de Lierse-spits zelf ongedeerd en zou vandaag normaal terug mee kunnen trainen. (DR)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments