Liet Miley Cyrus aan haar borsten zitten?! (fotospecial)

We kregen vandaag foto’s onder onze neus geschoven van Miley Cyrus, het inmiddels volwassen geworden Disneysterretje dat af en toe wat commotie zaait door te verschijnen in een ‘te naakte’ outfit of door te poseren op een foto met een waterpijp. En naar onze bescheiden mening ziet het er naar uit dat Cyrus wel wat […]

We kregen vandaag foto’s onder onze neus geschoven van Miley Cyrus, het inmiddels volwassen geworden Disneysterretje dat af en toe wat commotie zaait door te verschijnen in een ‘te naakte’ outfit of door te poseren op een foto met een waterpijp. En naar onze bescheiden mening ziet het er naar uit dat Cyrus wel wat hulp gehad heeft bij het ‘volwassen worden’.

Waar de ster enkele maanden geleden amper het topje van haar podiumoutfit kon vullen, heeft ze nu een volle boezem om ‘u’ tegen te zeggen. Couturiers als we zijn, kunnen ze u wel vertellen dat met een goede bh en de juiste snit van de jurk een goede illusie kan gecreëerd worden, maar het verschil is ons toch net iets te opvallend. (HH)

Leave a Reply

Your email address will not be published.