Man beschrijft seksuele relatie met dolfijn in boek

De Amerikaan Malcolm Brenner (60) heeft een boek geschreven over de seksuele relatie die hij er op nahield met Dolly de dolfijn. De feiten dateren van veertig jaar geleden. Toen leerde Brenner Dolly kennen in een dolfinarium. Hij werkte daar als fotograaf. Al snel hadden de twee seks met elkaar. Waarbij het volgens Brenner Dolly […]

De Amerikaan Malcolm Brenner (60) heeft een boek geschreven over de seksuele relatie die hij er op nahield met Dolly de dolfijn.

De feiten dateren van veertig jaar geleden. Toen leerde Brenner Dolly kennen in een dolfinarium. Hij werkte daar als fotograaf. Al snel hadden de twee seks met elkaar. Waarbij het volgens Brenner Dolly was die zich opdrong aan hem, en niet omgekeerd.

Van dierenmishandeling is dan ook geen sprake, vindt de man. “Wat is er mis met twee wezens die wederzijdse genegenheid voelen? Telkens we seks hadden, legde Dolly haar snuit op mijn schouders. Het was niet alsof een hond tegen mijn been stond te rijden! We staarden verliefd in elkaars ogen.”

Negen maanden later was het sprookje uit; Dolly werd verkocht en verhuisde naar een dolfinarium in Mississippi. Een jaar later stierf het dier. Volgens Brenner door liefdesverdriet.

De man schreef het boek ‘Wet Goddess’ (Natte godin) al in 2009, maar nu pas is er een mediastorm losgebarsten rond het bizarre verhaal.

Bekijk een reportage via YouTube:

Foto YouTube

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments