Man die zichzelf in ‘zwarte alien’ transformeert heeft twee gezonde vingers laten amputeren (foto’s)

Ok dan …

Zot zijn doet geen pijn zeggen ze wel eens, maar we betwijfelen of dit ook geldt voor de 33-jarige Anthony Loffredo. Deze man is namelijk al jaren bezig om zich te laten transformeren in een alien. De Fransman noemt zichzelf ‘Black Alien’ en heeft al heel wat aan zijn lichaam laten sleutelen om er uit te zien als de ultieme alien.

Zijn lichaam laten verminken om de ultieme alien te zijn

Zo is zijn gehele lichaam getatoeëerd (zelfs zijn oogballen), zijn tong in twee gesneden, heeft hij zijn neus, oren en lippen operatief laten verwijderen en onlangs ging hij weer een stapje verder. Zo liet hij twee perfect gezonde vingers amputeren van zijn linkerhand. Binnen enkele maanden gaan ook twee vingers eraf van zijn andere hand.

Compleet zot zou je denken, maar Anthony vindt dat hij een heel goede reden heeft voor zijn ‘transformatie’: “Op een jonge leeftijd was ik al gepassioneerd door mutaties en transformaties van het menselijk lichaam. Ik maakte een klik wanneer ik werkte als bewakingsagent. Ik was toen 24 en realiseerde me dat ik niet het leven aan het leiden was dat ik wou. Ik stopte toen met alles. Ik vind het nu fantastisch om in de schoenen te staan van een eng personage. en voel me nu pas normaal.”

De operaties zorgde er alvast voor dat zijn leven een heel stuk minder gemakkelijk is. Zo kan hij niet meer zo goed praten als voorheen omdat zijn bovenlip weg is en een paar vingers minder is in de praktijk ook niet al te makkelijk. Anthony blijft echter verdergaan en heeft nog wilde plannen in de komende maanden en jaren.

Op Instagram heeft hij 729.000 volgers en het zijn vooral door deze mensen dat Anthony met zijn ‘project’ blijft verder gaan. Naar eigen zeggen, zit hij nog maar op 34% van zijn transformatie. Het resultaat tot nu zie je in onderstaande foto’s.