Met deze 3-in-1 terras heater met discolichten én bluetooth speakers kan je een feestje bouwen

Gezellig is het in ieder geval wel

Het wordt terug warmer en we mogen in onze tuin weer met 10 mensen buiten zitten. Een vuurkorf is verboden momenteel volgens Antwerps gouverneur Cathy Berx, maar niet getreurd want er zijn andere en zelfs betere alternatieven.

Een feestje in je eigen tuin met je 3-in-1 terras heater

Zo heeft webwinkel Bol.com een 3-in-1 terras heater in de aanbieding. Niet enkel eentje om wat extra warmte met de 1500W halogeenverwarming te creëeren in de latere uurtjes, maar eentje die zowel discolichten heeft en bluetooth speakers. Je kan dus heel letterlijk je beste plaatjes afspelen inclusief spectaculaire verlichting voor een legaal feestje te bouwen in je tuin.

Daarbovenop wordt hij warm genoeg, maar het verwarmingselement wordt beschermd met een koele laag. Als je dan zatte vrienden hebt die de heater aanraken dan verbranden ze tenminste hun handen niet. Je kan trouwens de lichten bedienen met een bijgeleverde afstandsbediening. Je hebt maar liefst 16 kleurtjes en 4 effecten om je mee uit te leven. Je kan één kleur laten staan of deze gewoon snel afwisselen om een disco-effect te hebben.

Voor de klungelaars is er trouwens ook een kantelbeveiliging zodat je het apparaat niet zo maar omstoot. Ideaal dus voor een geweldig en gezellig avondje met je vrienden en wat muziek in de tuin, maar ook perfect voor een romantische avond met je wederhelft. Een sfeervol licht kiezen, wat romantische muziek, lekker warm samenzitten en een topavond is gegarandeerd.

Meer info en de 3-in-1 terras heater met bluetooth speakers én discolichten kan je hier vinden

Je hebt overigens zowel een grijze versie als een zwarte versie

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments