Het perfecte kerstcadeau: met deze erotische adventskalender zet je de feestdagen heel pikant in

De pikantste kalender die je ooit zal kopen

Wil je na alle miserie van dit jaar, 2020 heel pikant eindigen? Dan is de erotische adventskalender misschien wel iets voor jou. Een kalender die heel wat pikante verrassingen bevat. Het is eens wat anders dan die chocolaatjes of koekjes in een adventskalender.

Het ultieme erotische cadeau voor je partner en jezelf

Net zoals een andere adventskalender bevat deze 24 grote en kleine verrassingen. Deze keer dus geen zoetigheid, maar spannende seksspeeltjes en nog andere leuke, erotische verrassingen die het alvast heel wat heter gaan maken in de slaapkamer.

De kalender van 2019 was een daverend succes, in 2020 gaat deze momenteel nog vlotter over de toonbank. Zeker na de lyrische reviews van de vorige adventskalender. In de eerste weken momenteel werden er al duizenden online verkocht.

De winkelwaarde van al deze erotische producten is gezamenlijk normaal maar liefst € 499. De kalender zelf is echter maar liefst 75% goedkoper en alles is ook nog eens heel leuk verpakt. Een vakje openen was ongetwijfeld nog nooit zo opwindend als met deze adventskalender.

Meer info en de erotische adventskalender kan je hier kopen

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments