Michael Jackson versus de antichrist

Michael Jackson leeft! Het is niet de eerste keer dat we het horen en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn. Nu heeft de Britse krant The Sun weer een website opgeduikeld van enkele Nederlandse ‘believers’ die menen dat Jackson zal verrijzen tegen de New World Order, aka de antichrist. Tja. Niet dat […]

Michael Jackson leeft! Het is niet de eerste keer dat we het horen en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn. Nu heeft de Britse krant The Sun weer een website opgeduikeld van enkele Nederlandse ‘believers’ die menen dat Jackson zal verrijzen tegen de New World Order, aka de antichrist. Tja.

Niet dat de makers van michaeljacksonhoaxforum.com echt blij zijn met het artikel in The Sun (dat ze tabloïd trash noemen), maar ze zijn wel tevreden met de vernieuwde media-aandacht die ze krijgen.

Want, dames en heren, Michael Jackson is niet dood. Dat blijkt uit vanalles en nog wat, onder meer zijn overlijdensakte waarop Michael Joseph Jackson staat in plaats van het correcte Michael Joe Jackson. Straffer nog, de King of Pop dook al in vermomming op tv op, meer bepaald tijdens een interview met CNN vlak na zijn ‘zogezegde’ overlijden. Hij had zich daar verkleed als Dave Dave, een jongen die zwaar verminkt raakte nadat zijn vader hem in brand stak en die jarenlang een goede vriend was geweest van Jackson. “Toen we het interview zagen, vielen we uit onze zetel”, aldus Mo en Souza (de makers van de site die schuilnamen gebruiken uit vrees voor represailles). “Het was hem, het was Michael”.

Het duo is ervan overtuigd dat Michael terug zal keren om de mensheid te redden van een geheime elite, de New World Order, of erger nog, de antichrist. Hoort u in de verte ook al ‘Heal the World’?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments