Monopoly kotsbeu? Drinkopoly of deze andere 4 drankspelletjes zijn veel leuker

Is wat anders als normaal

Bordspelletjes zoals Monopoly, Cluedo, Scrabble, Stratego of dergelijke zijn immens populair. Ook bekende drankspelletjes zoals bierpong hebben een behoorlijk grote aanhang. Wat nu als je het beste van beide werelden combineert?

Zo zijn er ook heel wat leuke gezelschapsspellen die tegelijkertijd ook drankspelletjes zijn en zowaar ook verdomd leuk om te spelen. Wij zochten de vijf beste eruit en hebben ze zelf ook al uitgeprobeerd. Zo weet je alweer wat doen als je jouw vrienden mag terug zien.

Drinkopoly – De drankversie van Monopoly

Clint-score: 9,5/10

Het bekendste en populairste bordspel op deze planeet is ongetwijfeld Monopoly, daar is dus ook een drankversie van waarbij je gegarandeerd stapelzat eindigt. Het bord heeft 44 velden met verschillende taken zoals het bezoeken van bars, pubs, dancings en het nemen van een slok, drinken van een glas en shots.

Er zijn ook extra velden waarbij je kaartjes moet trekken waarbij speciale opdrachten staan en activiteiten om het extra boeiend te maken. Zoals truth en dares, armworstelen, tongtwisters, grappig openingszinnen en nog veel meer. De winnaar is diegene die de taken volbrengt en als eerste zijn reis eindigt. Het kan natuurlijk wel zijn dat deze winnaar (en de andere deelnemers) tegen het einde van de avond niet meer op hun benen kunnen staan.

Meer info en Drinkopoly kan je hier kopen

Jenga Mad Blox Drankspel

Clint-score: 8/10

Deze versie van Jenga speel je exact hetzelfde als de versie die iedereen kent met één klein verschil bij. Wanneer je er een blokje uithaalt, staat er namelijk elke keer een drankopdracht op voor jezelf of iemand van je vrienden.

Deze keer dus niet alleen hopen dat de toren niet omver valt, maar dat je ook de juiste blok trekt. Een compleet zatte avond is hier in ieder geval mee gegarandeerd.

Meer info en Mad Blox ‘Jenga’ drankspel kan je hier kopen.

Darts drinking game

Clint-score: 7/10

Ben je een grote darts-fan? Dan is deze Darts Drinking Game wellicht iets voor jou. Deze keer wordt goed gooien beloond met drankopdrachten voor je vrienden.

Wanneer Michael Van Gerwen of Dimitri Van Den Bergh dit spel spelen, moeten hun vrienden naar verluidt in een halve coma naar huis gaan. De experts zullen zich dus goed amuseren.

Meer info en de Darts Drinking Game kan je hier kopen.

Zuipen tot we kruipen

Clint-score: 9/10

Zuipen tot we Kruipen is een immens populair drankspel dat garant staat voor een onvergetelijke (dronken) avond! Dit kaartspel bevat 99 kaartjes met leuke opdrachten waar natuurlijk ook elke keer een drankje aan vasthangt.

De regels zijn simpel: beweeg met de klok mee, de speler die aan de beurt is, leest deze kaart hardop voor en volgt de instructies op. De makers van ‘Zuipen tot we Kruipen’ geven nog mee dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de gevolgen van dit spel. Dat het er dus stevig aan toe kan gaan, is een garantie.

Meer info en het kaartspel ‘Zuipen tot we kruipen kan je hier kopen

Trunk of Drunk – Het ultieme drankspel (8 spellen in 1 doos)

Clint-score: 8/10

Wil je aan je budget denken, maar toch drankspelletjes spelen? Dan is Trunk of Drunk misschien wel je ding. Deze koffer bevat 8 drankspellen, inclusief Beer Pong, I Have Never, Ring of Fire, Screw the Dealer, 21’s, Flip Cup, Most Likely en Arrogance.

Eén koffer dus met acht drankspelletjes die je meerdere memorabele avonden zal garanderen.

Je kan Trunk of Drunk hier kopen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments