Naakte vrouw legt letterlijk eieren ‘voor de kunst’ (video)

Wie vandaag dacht het zotste al gezien te hebben, mag nog eens opnieuw beginnen bij dit artikel, want de Zwitserse performance artieste Milo Moiré heeft er nog een schepje bovenop gedaan. Voor haar publieke kunstwerk ‘The Plopegg Painting Performance’ ging ze namelijk in haar blootje op een plein staan in Keulen, met daaronder een doek. Op […]

Wie vandaag dacht het zotste al gezien te hebben, mag nog eens opnieuw beginnen bij dit artikel, want de Zwitserse performance artieste Milo Moiré heeft er nog een schepje bovenop gedaan. 
Voor haar publieke kunstwerk ‘The Plopegg Painting Performance’ ging ze namelijk in haar blootje op een plein staan in Keulen, met daaronder een doek. Op voorhand had ze een hoop eieren gevuld met verf, die vakkundig werden ‘opgestoken’ in – wat we vermoeden – haar vagijn.

Waarom? Wel, omdat Milo ‘ aan de toeschouwer de geboorte van een kunstwerk wil tonen dat het geboortekanaal van de artiest verlaat en zich zo aan de wereld toont in de vorm van een abstract werk’. Wel ja, wij voelen hier ook de behoefte om met een paar interessante dames zo’n kunstwerken te gaan maken, maar de vraag is wie er gaat betalen voor die kunst. Om te komen kijken, dat dan weer wel…

Hier vind je de video van haar ‘Plopegg painting Performance’, daaronder vind je nog wat meer materiaal waarin ze ook naakt te zien is – overigens nog niet zo’n mottige madam, die Milo. En ja, in de eerste video bracht ze nog braafjes blokjes aan, maar dat is in de andere video’s niet het geval. Alles voor de kunst! (KA)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments