De natte droom voor LEGO-fans: deze LEGO-auto’s kan je met je smartphone besturen

Eerst zelf maken dan pas rijden

Enkele weken geleden toonden we jullie enkele LEGO-sets die speciaal gemaakt zijn voor volwassenen. Heel wat van deze producten zien er niet enkel fantastisch uit, maar zijn ook uitdagend om in elkaar te zetten. LEGO is dus ook bij volwassenen ‘big business’.

Bestuurbare LEGO-auto’s

LEGO ging eerder dit jaar de samenwerking aan met het Amerikaanse Top Gear. Het resultaat is voor veel auto- en LEGO-fans best een natte droom. Zo besloten ze om samen een LEGO Technic lijn uit te brengen met wagens die achteraf ook daadwerkelijk bestuurbaar zijn.

Uit de eerste samenwerking kwam een Top Gear Rallywagen die je eerst in elkaar moet zetten met zo’n 500 LEGO-blokjes. Hierna kan je deze besturen met de bijgeleverde bluetooth afstandsbediening of gewoon met je smartphone via een gratis app.

Meer info en de LEGO Technic Top Gear Rallyauto kan je hier kopen

Na het succes al snel een opvolger

Bovenstaand exemplaar ging naar verluidt heel vlotjes over de toonbank waardoor LEGO besloot om nog een andere wagen in bouwblokjes uit te brengen die ook bestuurbaar is met je smartphone app.

Deze keer werd er gekozen voor een RC X-treme Off-roader die heel robuust is en dus tegen een flink stootje tegen kan. Met meer dan 950 bouwblokjes ben je ook al enkele uren zoet om dit monster in elkaar te zetten.

Meer info en de RC X-treme Off-roader kan je hier kopen

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments