Nederlanders vinden Kelly Pfaff stijlvolste persoonlijkheid

Kelly Pfaff is zaterdag uitgeroepen tot de meest stijlvolle persoonlijkheid. De halve trouwboek van zanger Sam Gooris werd gelauwerd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.“Haar bescheidenheid is haar persoonlijkheid”, oordeelde de jury van de P.C. Hooftstraat Fair. Marjolein Keuning werd dan weer de stijlvolste actrice, Glennis Grace de stijlvolste zangeres en Céline Purcell de stijlvolste musicalster. […]

Kelly Pfaff is zaterdag uitgeroepen tot de meest stijlvolle persoonlijkheid. De halve trouwboek van zanger Sam Gooris werd gelauwerd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.“Haar bescheidenheid is haar persoonlijkheid”, oordeelde de jury van de P.C. Hooftstraat Fair.

Marjolein Keuning werd dan weer de stijlvolste actrice, Glennis Grace de stijlvolste zangeres en Céline Purcell de stijlvolste musicalster. Ook Patricia Paay mocht een stijlaward in ontvangst nemen naar aanleiding van haar “glorieuze comeback”. De overleden schrijver Harry Mulisch werd ook geëerd.

De P.C. Hooftstraat Fair, die nog tot en met maandag duurt, is een initiatief van de stichting Nederland Positief en het Fashion Museum in Amsterdam. Het gaat om de eerste editie.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments