Nieuwe hype: met deze ‘panty-vibrators’ kan je jouw vriendin laten klaarkomen zonder ze aan te raken

Het is weer eens wat anders

In het afgelopen jaar werden voor veel mensen de seksuele grenzen verlegd. Zo werden pikante seksspeeltjes in 2020 dubbel zoveel verkocht als in 2019. Het gaat overigens niet alleen om solo speeltjes, maar ook om speelgoed dat koppels samen kunnen gebruiken.

‘Een speeltje dat de goesting en intimiteit flink kan vergroten’

Volgens experts zijn ‘panty vibrators’ tegenwoordig een nieuwe hype. Al is de naam die ervoor wordt gebruikt nogal bedrieglijk. Het is namelijk niet de stof van de slipjes die vibreren, maar kleine mini-vibrators die tegen de clitoris duwen en op afstand bediend kunnen worden. Sommige panty vibrators kunnen zelfs in de vagina gebracht worden voor interne stimulatie.

“Panty-vibrators dragen zorgt ervoor dat je partner in controle is over jouw genot, het kan voor een kinky dynamiek zorgen. Je kan in de supermarkt rondlopen terwijl je aan het winkelen bent en je partner kan je plots een vibrerende ontploffing geven terwijl andere klanten in de buurt zijn die nooit iets door hebben. Zoiets kan seksuele intimiteit en goesting flink vergoten”, aldus seksuologe Ashley Cobb.

Een geheel overzicht met alle populairste panty vibrators die in België over de toonbank vliegen kan je hier bekijken. De experte kwam zelf ook met een lijst van haar eigen aanraders die elk koppel eens een kans zou moeten geven:

Fifty Shades of Grey Vibrations Panty Vibrator

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2021-01-25-om-18.24.09.jpg

Deze ‘panty-vibrator’ is gemaakt met liefhebbers van Fifty Shades in het achterhoofd en heeft zelfs het logo van de bekende serie op het apparaatjes staan. Deze slanke vibrator past perfect in het ondergoed van elke vrouw voor een sensationele clitoris stimulatie. Natuurlijk kan je deze dus ook op afstand bedienen.

Kwestie van genoeg variatie te hebben, heeft dit speeltje 10 Patronen elk met 6 levels van intensiteiten. Het pikante speelgoed is overigens ook volledig waterproof dus kan letterlijk overal gebruikt worden.

Meer info en Fifty Shades of Grey Vibrations Panty Vibrator kan je hier kopen.

De Satisfyer Secret panty vibrator

Het bekende merk Satisfyer kende zowel in 2019 als in 2020 immens veel succes. Zo waren ze in beide jaren het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de best verkocht solo-speeltjes zowel voor vrouwen (Satisfyer Pro 2) als voor mannen (Satisfyer Men Masturbator) in België.

Zij hebben dus ook een populaire panty-vibrator in hun assortiment. Dit apparaatje heeft een ingenieuze magneetsluiting zodat de vibrator eenvoudig aan een slipje te bevestigen is. Je kan deze vervolgens bedienen met de gratis Satisfyer app. Met 8 verschillende vibratiestanden is er natuurlijk ook heel wat pret verzekerd.

De Screaming O Panty Vibrator

Het grote verschil met bovenstaande speeltjes is dat er een bijpassend broekje wordt bij geleverd waar de bullet vibrator perfect inpast om elke dame op afstand een ‘schreeuwerig orgasme’ te geven, althans als we de woorden van de makers toch mogen geloven.

Deze 100% waterproof vibrator kan je met je afstandsbediening bedienen tot een afstand van maar liefst 15 meter. Het apparaatje om dit te bedienen ziet er uit als een gewone ring dus niemand zal op straat, bij je schoonmoeder of in de winkel door hebben wat je eigenlijk exact aan het doen bent. Zowel het slipje als de vibrator zelf zijn trouwens in drie verschillende kleuren te verkrijgen.

Meer info en de Screaming O Panty Vibrator kan je hier kopen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments