Online hulp in het pashokje: Fashion ID

Het magazine Flair introduceert samen met Duval Guillaume Modem het Flair Fashion ID. Dat is een online tool die je kleur- en figuurtype bepaalt. Met deze tool kom je te weten welke kleuren jou staan. Bovendien verschijnt er in het magazine een nieuwe rubriek die op maat advies geeft aan elke lezeres. Wanneer je je […]

Het magazine Flair introduceert samen met Duval Guillaume Modem het Flair Fashion ID. Dat is een online tool die je kleur- en figuurtype bepaalt. Met deze tool kom je te weten welke kleuren jou staan. Bovendien verschijnt er in het magazine een nieuwe rubriek die op maat advies geeft aan elke lezeres.

Wanneer je je aanmeldt op de site, krijg je een gepersonaliseerde Fashion ID-kaart. Aan de hand van die kaart ontdek je meteen jouw figuurtype. Daarmee leer je welke kleuren het best bij jouw seizoenstype passen. Wie zelf aan de slag wil gaan, kan terecht op deze site:

Op het filmpje hieronder laat Flair zien waarom een online tool zo handig is. Daarbij toont het magazine hoe je je kunt inschrijven op de site.

Aysun Nebioglu

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments