OnlyFans-model Carly onthult de vreemde verzoeken van fans: “Toen schrok ik toch wel even!”

Je houdt het niet voor mogelijk…

Iedereen heeft een andere smaak als het gaat om pikante, volwassen content, en dat is ook te merken aan de verzoeken die bepaalde OnlyFans-abonnees hebben. Sommige mensen willen gewoon naakt zien en ‘that’s it’, maar zoals OnlyFans-model en voormalig Too Hot To Handle-deelneemster Carly Lawrence onthult, hebben sommige mensen heel specifieke, heel kinky verzoeken.

Voeten

Carly onthulde aan The Daily Star dat veel van haar OnlyFans-inhoud bestaat uit dingen die met haar voeten te maken hebben. “Sommige mensen houden specifiek van vieze voeten. Mijn voeten zijn eigenlijk nooit vies, dus maak ik ze speciaal vies voor de gelegenheid. Bepaalde fans houden ervan dat ik een lotion op mijn voeten smeer, terwijl anderen gewoon mijn voetzolen willen zien. En er zijn ook mannen die van mijn oksels houden.”

Carly, die nog even wacht met het delen van naaktfoto’s, vindt het prettiger om kiekjes van haar voeten en oksels te delen omdat het dingen zijn die je toch al op haar Instagram kunt vinden. Maar Carly krijgt verzoeken die nog iets vreemder zijn: “Sommige mannen vragen me om punten te geven voor hun penis. De eerste keer schrok ik toch wel even. Ik moet dan een eerlijke beoordeling geven. Ik denk dat ze vooral onzeker zijn.”

Teennagels

En daar houdt het niet op. Want we gaan even terug naar de voeten, naar de nagels meer bepaald. Er zijn fans die aan Carly vragen of ze haar teennagels wil knippen. En daar tellen ze soms bedragen voor neer waar drie nullen achter staan. “Toen iemand me dat voor de eerste keer vroeg, dacht ik dat het een grap was of dat hij zo alleen maar aan foto’s van mijn tenen wilde geraken” zegt Carly.

Plassen

En last but not least is er het plassen… “Ik heb twee vaste klanten die me willen zien plassen” zegt Carly. “Als zij daarvoor willen betalen, dan doe ik dat gewoon.” Andere vreemde verzoeken: kietelen met een veer en foto’s van een gebruikte tampon. Je kan het allemaal zo gek niet bedenken! Wij doen niet zo gek, maar serveren jullie hieronder gewoon wat leuke kiekjes van Carly.

(Bron: The Daily Star)