Oprecht of fake voor het geld? Eerste kus in Big Brother is een feit en video van dit moment is wereldnieuws

Is het oprecht?

We moeten eerlijk toegeven dat we geen fanatieke Big Brother-kijkers zijn, maar gisteren gebeurde er blijkbaar iets groots en dat wordt nu overal fanatiek gedeeld. Zo zitten de deelnemers nu een weekje opgesloten in het huis, maar de vonken spatten er blijkbaar al af tussen deelnemers Vera en Dimitri.

Het misschien wel nieuwe koppeltje kon het goed met elkaar vinden en een kus moest dan ook gebeuren. Gisteren was het dan ook zover. De beelden worden nu lustig gedeeld en op elke grote nieuwswebsite in België en Nederland is het filmpje van dit gezoen de meest bekeken video van de afgelopen 24 uur.

Een oprechte kus of fake om de grote prijzenpot te winnen?

Er wordt echter door veel kijkers gespeculeerd dat deze kus gewoon pure strategie is van Vera en Dimitri gebruikt om een eliminatie te vermijden. Er moet namelijk iemand deze week het huis verlaten en de kijkers kan één van de 4 genomineerde kandidaten nog redden. En jawel, zowel Vera als Dimitri hebben een nominatie achter hun raam. Of toch gewoon oprechte en schattige kalverliefde? Oordeel zelf: