Oscar Crucke en DDT weldra terug in ‘FC De Kampioenen’?

Oscar ‘kampioen’ Crucke trok op een mooie dag naar Tenerife en zei ‘foert’ tegen zijn Pascalleke: hij keerde nooit meer terug en DDT, die vloog in ‘t gevang. Nu maken ze misschien beiden hun comeback in de succesvolle reeks. De reeks ‘FC De Kampioenen’ was een groot succes en dat was ook de langspeelfilm. Daarom […]

Oscar ‘kampioen’ Crucke trok op een mooie dag naar Tenerife en zei ‘foert’ tegen zijn Pascalleke: hij keerde nooit meer terug en DDT, die vloog in ‘t gevang. Nu maken ze misschien beiden hun comeback in de succesvolle reeks.


De reeks ‘FC De Kampioenen’ was een groot succes en dat was ook de langspeelfilm. Daarom zit er ook een tweede film aan te komen en Carry Goossens, die 21 jaar geleden uit de serie verdween, kreeg een aanbod om mee te spelen.

Of hij dat ook zal doen, daar moet hij eerst nog even over nadenken, zo vertelt hij vandaag in HLN. “Men heeft mij gepolst naar mijn bereidheid en gevraagd of ik het zou zien zitten om nog eens gestalte te geven aan Oscar Crucke. Alles staat of valt met het scenario. Ik wil weten welk aandeel ik in de film krijg. Ik heb een redelijk drukke agenda, dus als ik toezeg, is het wel voor een rol met enige betekenis en niet om zomaar eventjes door het beeld te lopen. Hoe dan ook blijft het heel tof dat men mij vraagt.”

Ook voor Jacques Vermeire is er misschien opnieuw een rol weggelegd, zo weet dezelfde krant. “De sterren lijken goed te staan. Wij hopen in ieder geval dat alles tot een goed einde komt”, is het enige dat zijn manager erover kwijt wil.

Nog eventjes afwachten dus. Wij vonden dit alvast een goede reden om het beste van ‘Oscar Crucke’ en ‘Dimitri De Tremmerie’ nog eens op een rijtje te zetten. (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.