Pfaffs in shock: het geheime abortusverhaal van Carmen

Afgelopen zondag waren Jean-Marie en Carmen Pfaff te gast bij Marcel Vanthilt in ‘Villa Vanthilt’, ter ere van hun 37e huwelijksverjaardag. Maar dat feest kreeg een heel andere wending toen Vlaanderens ‘übermoeder’ lacherig vertelde dat ze ooit een au pair geholpen had met een geheime abortus. En geen enkele Pfaff die daar op de hoogte […]

Afgelopen zondag waren Jean-Marie en Carmen Pfaff te gast bij Marcel Vanthilt in ‘Villa Vanthilt’, ter ere van hun 37e huwelijksverjaardag. Maar dat feest kreeg een heel andere wending toen Vlaanderens ‘übermoeder’ lacherig vertelde dat ze ooit een au pair geholpen had met een geheime abortus. En geen enkele Pfaff die daar op de hoogte van was…

Er ging een kleine schokgolf door televisiekijkend Vlaanderen toen Carmen haar uitspraak deed, zich schijnbaar onbewust van wat ze daarmee veroorzaakte. “Die kindermeisjes steken wat uit hoor! Dat kun je je niet voorstellen. Ze waren nog maar 16, 17 jaar oud. Als je dan een party hebt in de tuin met wat spelers van Bayern München… Die meisjes leren dan ook die spelers kennen. En ja, van het een komt het ander. En dan komt de miserie hé. Dus ja, wat doe je dan als ‘goeie’ vrouw? Dan betaal je de abortus. In die tijd was dat niet simpel hoor. Dat meisje wat een pateeke. Die is later nog in een ‘Heidi in Tirol’-seksfilm terechtgekomen”, aldus Carmen lachend in Villa Vanthilt.

Jean-Marie, Kelly, Debby en Lindsay moeten zich zowat rot geschrokken zijn want geen van hen wist iets van de abortus af. Toch blijft de voetballer zijn vrouw steunen, zoals zij dat al zo vaak voor hem gedaan heeft. “Als je iemand kan helpen op het moment dat er nood is, wat ga je dan doen? Bekijk het eens langs de positieve kant: dat is de reactie van een moeder he”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Ook Carmen houdt vol dat ze dat meisje enkel heeft willen helpen. “Die jonge au pairs hebben geen geld. Wat moet je dan? Ze buitengooien en terug naar het au pair centrum sturen, als je weet wat er aan de hand is? Dat doe je toch niet?”, besluit ze. Meer willen de Pfaffs er voorlopig niet over kwijt maar wij hebben zo een vermoeden dat hier het laatste nog niet over gezegd is. (HH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments