Prachtig moment gefilmd waar man ontdekt dat een miljoen heeft gewonnen met lotterij

Geweldige video

Beelden van de 28-jarige Terry Kennedy gaan momenteel volledig viraal. Deze ex-profvoetballer die drie jaar geleden moest stoppen wegens een blessure werkt nu in een fabriek aan een gemiddeld loon. Hij deed elke week mee aan de Britse lotterij, maar had nog nog nooit iets gewonnen. Althans tot vorige week.

Zo ontdekte hij vol verbazing dat hij volgens de cijfers van zijn lotterij ticket 1 miljoen pond had gewonnen. Hij belde de lotterij om toch nog even bevestiging te vragen. Dat moment werd gefilmd en het ongeloof en geluk staalt van zijn gezicht.

Onderstaande video werd ondertussen al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken en je begrijpt snel waarom.

Zelf ook enkele miljoenen winnen?

Wil je nu zelf één of meerdere keren je kans wagen om ook enkele miljoenen te winnen zoals bovenstaande man? Bij EuroMillions is er een jackpot morgen van maar liefst 145 miljoen. Bij elke trekking is er sowieso een 100% garantie dat er minstens 600 Belgen 500 euro winnen en er zijn altijd een handvol Belgen die 1.000 tot tienduizenden euro’s winnen elke keer.

Voor de nieuwe spelers die EuroMillions eens een kans willen geven: Je kan ten laatste je cijfercombinatie invoeren tot morgen 20u00, de trekking is een uur later.

Zelf meespelen doe je door je gratis aan te melden op de website van EuroMillions, deze site kan je hier vinden.