Prinses Claire heeft geen centjes meer om kleren te kopen

Tegenwoordig gaat prins Laurent altijd alleen op schok. Nu wordt duidelijk waarom prinses Claire de laatste twee maanden niet meer mee mag: het arme schaap heeft niks meer om aan te trekken!Zowat heel België vroeg zich deze week af waarom prinses Claire de laatste zeven weken niet meer buiten komt: manlief Laurent gaat steeds alleen […]

Tegenwoordig gaat prins Laurent altijd alleen op schok. Nu wordt duidelijk waarom prinses Claire de laatste twee maanden niet meer mee mag: het arme schaap heeft niks meer om aan te trekken!

Zowat heel België vroeg zich deze week af waarom prinses Claire de laatste zeven weken niet meer buiten komt: manlief Laurent gaat steeds alleen op pad. Er werd druk gespeculeerd over de mogelijke redenen. Was prinses Claire misschien ziek?

Een journaliste van VTM vroeg het de prins (zie video onder), waarop Laurent antwoordde dat zijn vrouw helemaal niet ziek is. Waarom hij dan steeds alleen verschijnt? “Omdat Claire niet meer meekomt.” Laurents gezicht stond erbij alsof hij ieder moment in schreien kon uitbarsten toen hij dit meedeelde. Nieuwe speculaties alom. Het zal er wel flink tegen zitten daar, Claire zal wel boos zijn omwille van Wendy Van Wantens nieuwste onthullingen, een echtscheiding is niet veraf meer enzovoort.

Niks van dat al, Laurent is gewoon woest, zo weet HLN van ‘goede bronnen’. Woest omdat hij nu veel minder krijgt dan vroeger. Zijn jaarlijkse dotatie bedraagt tegenwoordig amper 307.000 euro en die worden dan nog eens belast ook. Op die manier schiet er slechts een slordige 14.000 euro per maand over en dat voelen de prins en zijn prinses in hun portemonnee. Dat Claire niet meer meegaat, is volgens diezelfde bronnen een praktische kwestie: telkens Claire naar een officiële activiteit gaat, moet ze eerst langs de kapper en ze kan moeilijk twee keer met hetzelfde kleedje buitenkomen. Dus als Claire thuisblijft, scheelt dat een flinke slok op de borrel.

Zo, dan is meteen het mysterie waarom de prins onlangs op het voetpad parkeerde ook opgelost: zo moest hij minder ver wandelen en verslijten de zolen van zijn ongetwijfeld dure schoenen minder snel. (SL)


Leave a Reply

Your email address will not be published.