Reportage: Stripster Kelly Van Hoorde neemt ons mee naar Doornik

En hoe ze inspeelt op de Killer-Clown Hype!

Vorige week stelden we jullie Kelly al eens voor. Zij is de dame die onze redacteurs graag wel eens meeneemt in de wereld van de strip-industrie.

Afgelopen week waren wij dan ook te gast op de eroticabeurs in Doornik, waar ze vijf shows per dag bracht, waaronder drie nieuwe. Kwestie van onze redacteur niet elke keer opnieuw diezelfde shows te geven, weet je wel.

Op het programma, de ‘teacher-schoolgirl show’ waarbij ze start in de rol van lerares, om te eindigen in de rol van leerlinge, de reeds bestaande Maleficent show in een nieuw jasje als duo show gebracht met duopartner Aya en drie nieuwe shows in het thema van Halloween namelijk een ‘Killer Clown show’ met kettingzaag, een vampier show en een zombie show.

Volgende week begint ze aan haar Eropolis tournee in Frankrijk. Dit is de grootste beursorganisator uit Frankrijk met maar liefst 18 beurzen. Kelly is op maar liefst zeven beurzen uitgenodigd om op het hoofdpodium te staan. Je mag dus nog reportages verwachten in de toekomst maar nu komen we even terug op Doornik! Geniet ervan net als wij ervan hebben genoten! (JA)

Fotografen van dienst: Bart Boudry, Luc Roland, Kevin Klosc, Steven Baert, Francois Eropic en Serge Boussemaere

Leave a Reply

Your email address will not be published.