Sam Gooris: “Als ik vreemdga, hakt Kelly hem eraf!”

Sam Gooris is intussen al dertien jaar samen met zijn Kelly. Maar een keertje scheve schaats rijden was er niet bij, want dat zou niet goed aflopen.Bij Blik vroegen ze zich af of er na dertien jaar huwelijk nog vuurwerk is tussen de lakens, maar daaraan is geen gebrek volgens de zanger. Hij vindt Kelly […]

Sam Gooris is intussen al dertien jaar samen met zijn Kelly. Maar een keertje scheve schaats rijden was er niet bij, want dat zou niet goed aflopen.

Bij Blik vroegen ze zich af of er na dertien jaar huwelijk nog vuurwerk is tussen de lakens, maar daaraan is geen gebrek volgens de zanger. Hij vindt Kelly dan ook het einde: “Als ik haar tussen een groepje andere vrouwen zie staan, vind ik haar steevast de knapste.”

Met zijn libido is niks mis: “Ik ben een gezonde jongen, ik doe graag turnoefeningetjes met mijn vrouw. Meestal ben ik diegene die het initiatief neemt.”

Vreemdgaan kan niet ten huize Gooris: “De dag dat Kelly dat doet, kan ze vertrekken. Als ik dat zou doen, dan hakt ze hem eraf denk ik. Maar het gras is toch niet groener op een ander dan thuis? Dat lijkt maar zo, door de lichtinval.”

“Al heb ik al wel dikwijls de kans gehad. Na optredens kreeg ik van mama’s met hun kindjes op hun arm een visitekaartje met daarop de uren dat hun man niet thuis was. Ik ben daar nooit op ingegaan.”

Toch is vreemdgaan volgens de Britse wetenschapster Catherine Hakim goed voor de relatie. Volgens haar zijn er al heel wat huwelijken stukgelopen omdat er niet scheef geschaatst mag worden en is het goed om af en toe buiten de deur gaan te eten.

Hoe ze tot die conclusie komt? In Japan, waar vreemdgaan een onderdeel van de cultuur is, zijn er bijna geen echtscheidingen. (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments