Scarlett Johansson: Dé meest sexy vrouw ter wereld (fotospecial)

Wat-een-boem-van-een-vrouw! Scarlett Johansson is dé belichaming van hoe elke vrouw er wil uit zien en met welke vrouw iedere man de lakens wil delen. Haar speelse glimlach, die zwoele blik en dat wulpse lichaam, met één van ‘s werelds mooist gevormde boezems, vormen samen één prachtig geheel. Pure perfectie. De 28-jarige actrice met Deense roots […]

Wat-een-boem-van-een-vrouw! Scarlett Johansson is dé belichaming van hoe elke vrouw er wil uit zien en met welke vrouw iedere man de lakens wil delen. Haar speelse glimlach, die zwoele blik en dat wulpse lichaam, met één van ‘s werelds mooist gevormde boezems, vormen samen één prachtig geheel. Pure perfectie.

De 28-jarige actrice met Deense roots mag dit jaar voor de tweede keer de begeerde titel “Meest sexy vrouw ter wereld” op haar naam zetten. Volledig terecht. In 2006 werd ze reeds door het Amerikaanse magazine “Esquire” gekozen als numero uno in deze lijst en dat is ditmaal niet anders. Zo laat ze andere knappe dames als Mila Kunis, Angelina Jolie en Jessica Biel ver achter zich.

Johansson is niet zomaar de eerste de beste babe die enkel en alleen door haar geweldige looks aan de top van de filmwereld is geraakt. Deze madam straalt klasse uit en zal je zelden of nooit betrappen op één of andere vulgaire stunt, om zo in de belangstelling te komen staan. Het was dan ook dik tegen haar zin wanneer er enkele foto’s de wereld rondgingen waarop een poedelnaakte Scarlett te bewonderen was.

Als wijze van eerbetoon aan deze pracht der natuur en kwestie van de dag goed te beginnen, delen wij graag met jullie enkele van haar beste foto’s. Geen dank. (DR)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments