Sexy fotoshoot koffiemeisje Joyce

Met haar deelname aan Komen Eten schreef Joyce televisiegeschiedenis. ‘Blonde koffie’ was geboren, want haar onvermogen om een deftige pot koffie te zetten, tartte elke verbeelding. Of ze te vinden was voor een sexy fotoshoot was maar heel even koffiedik (sorry) kijken.  Vijftien dagen geleden geloofde Vlaanderen z’n ogen niet toen ze de bewuste koffie-scène […]

Met haar deelname aan Komen Eten schreef Joyce televisiegeschiedenis. ‘Blonde koffie’ was geboren, want haar onvermogen om een deftige pot koffie te zetten, tartte elke verbeelding. Of ze te vinden was voor een sexy fotoshoot was maar heel even koffiedik (sorry) kijken. 

Vijftien dagen geleden geloofde Vlaanderen z’n ogen niet toen ze de bewuste koffie-scène in Komen Eten voorgeschoteld kregen. In ons stuk zelf vonden we alvast dat ze haar fotoshoot voor P-Magazine had verdiend, maar omdat we op hen niet willen wachten, vroegen we ‘t ze haar zelf.

Of een sexy fotoshoot met Henk van Cauwenbergh achter de lens haar interesseerde? Joyce twijfelde geen moment en leverde samen met Henk een straffe reeks af. Straffer dan de koffie die ze zet en eentje waar iedereen z’n ogen wel van zullen open gaan. Cafeïnevrij bovendien… Trouwens, moest u zo gefascineerd zijn door de foto’s, hebben we voor u ook nog een leuke ‘achter de schermen’-special. Enjoyce! (Foto: Henk van Cauwenbergh voor CLINT.BE)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments