Sterrenmeisje is geen stunt van MNM

Kimberley Vlaeminck, het meisje met de sterrentatoeages in het gezicht, is dan toch geen stunt van radiozender MNM. Dat is ze deze ochtend zelf komen vertellen in De Grote Peter Van De Veire Ochtendshow. Vlaeminck was afgelopen week niet uit het nieuws te slaan. Het achttienjarige meisje wilde afgelopen weekend drie sterretjes naast haar oog […]

Kimberley Vlaeminck, het meisje met de sterrentatoeages in het gezicht, is dan toch geen stunt van radiozender MNM. Dat is ze deze ochtend zelf komen vertellen in De Grote Peter Van De Veire Ochtendshow.

Vlaeminck was afgelopen week niet uit het nieuws te slaan. Het achttienjarige meisje wilde afgelopen weekend drie sterretjes naast haar oog laten tatoeëren, maar wegens een ietwat lullige communicatiefout met de tatoeëerder werden er dat 56. De rest is geschiedenis.

Clint had gisteren redenen om aan te nemen dat het hele verhaal een stunt zou kunnen zijn van radiozender MNM. Niet alleen staat de ster symbool voor de zender, het feit dat marketingbureau Famous, dat meewerkte aan de lancering van MNM, al een dag nadat het nieuws bekend werd een tool online gooide waarmee je jezelf kon ‘Kimberlizen’, wekte argwaan. Toen Peter Van De Veire gisteren tijdens een telefonisch interview wilde bevestigen noch ontkennen maar wel meegaf dat Vlaeminck deze ochtend in zijn show zou zitten, leken de puzzelstukjes in elkaar te vallen.

Maar niet dus. Gisterenavond ontkende een woordvoerder van de VRT al formeel dat de sterrentatoeages een stunt zijn van de VRT en deze ochtend kwam Vlaeminck zelf in de radiostudio vertellen dat de hele gebeurtenis bittere ernst is.

In een interview met Van De Veire deed het meisje haar verhaal nog eens helemaal opnieuw. Zondag stapte ze met haar vader de tattoo-shop van Rouslain Toumaniantz binnen om naast haar oog enkele kleine details te laten tatoeëren. De tatoeëerder stelde zelf voor om er sterretjes van te maken. Volgens Vlaeminck mocht haar vader van de tatoeëerder niet aanwezig zijn bij het tatoeëren. Toen de man terugkwam was het kwaad geschied.

Op de vraag of het mogelijk is om in slaap te vallen terwijl iemand je gezicht met naalden aan het bewerken is, antwoordde Vlaeminck dat ze het zelf ook niet begrijpt en dat ze waarschijnlijk het bewustzijn moet hebben verloren. Een dermatoloog zou intussen bevestigd hebben dat de tatoeages erg amateuristisch en veel te diep (op sommige plekken tot twee centimeter) zijn aangebracht.

Maar om een lang verhaal kort te maken: Kimberley Vlaeminck heeft echt 56 sterren op haar gezicht laten tatoeëren. Geen idee of we daar nu opgelucht over moeten zijn of niet. (KF)

Update: radiofragment: Kimberley Vlaeminck "hoopt dat het geen promostunt is"

Tip: Blijf automatisch op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief (net als 99.845 bezoekers)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments