Stewardess verkoopt seks tussen vluchten en biedt passagiers zelfs ‘pikante ervaringen’ in de lucht aan

Leuke bijverdienste

Momenteel vliegen er nog maar 10 tot 20% van de vluchten. Stewardesses hebben dus ook heel wat minder werk dan voor de coronacrisis. Een dame die werkt voor de vliegtuigmaatschappij British Airlines heeft nu alvast een leuke bijverdienste gevonden.

Een hitsige bijverdienste in de lucht

Zo heeft deze stewardess (die haar identiteit natuurlijk geheim houdt) een eigen blog en tracht ze klanten te lokken door sexy foto’s te posten in haar werkoutfit op een vliegtuig. Ze biedt overigens twee verschillende diensten aan.

Zo kan je met de hitsige stewardess afspreken in een hotel zodra ze geland is, maar je kan ook tijdens een vlucht een heel pikant avontuur met haar beleven. Je mag zelfs volledig kiezen wat je wil doen met haar, ze staat voor alles open. Dan kan je toch eindelijk jezelf aansluiten bij de Mile High Club.

“Als je hitsige entertainment wil tijdens de vlucht dan moet je me enkel een afgesproken som geld geven en ik zal je trakteren op een heel bijzondere ervaring volledig naar jouw keuze.”

Om een spannend avontuur met haar in de lucht te beleven, moet je op voorhand reeds 55 euro betalen. De rest van het bedrag betaal je net voor of net na haar diensten. De prijs is afhankelijk van hoe stevig jij van de grond wil gaan in het vliegtuig. Natuurlijk ook niet vergeten om je ticket te betalen.

De stewardess van dienst heeft overigens al veel ervaring met seks in het vliegtuig. Geïnteresseerde passagiers moeten dus geen bang hebben dat ze geen waar voor haar geld krijgen. Zo geeft ze namelijk aan dat haar favoriete bezigheid ‘piloten verwennen’ is. Nu enkel hopen dat die verwennerij niet gebeurt tijdens het vliegen.

“Er is niets heerlijker om dronken te worden met de piloot die vliegt dan mag hij ook letterlijk alles doen met mij.”

Werkgever is woedend

Momenteel gaan haar diensten en foto’s volledig viraal en haar werkgevers bij ‘British Airways’ zijn woedend en doen er alles aan om hun hitsige werkneemster op te sporen.

“Ze draagt duidelijk een uniform van ons en is dus één van onze stewardesses. Dit is een shockerende verwaarlozing van haar job en hoort absoluut niet bij de waarden van onze maatschappij.”

Of ze haar snel zullen vinden, durven we te betwijfelen. Er werken immers maar liefst 8.000 stewards en stewardessen voor de maatschappij. De enige aanwijzing die ze hebben zijn de sexy benen en kont van hun ondeugende stewardess.

Bron: The Sun
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments