Strippoker: zo doe je dat! (video)

Doorgaans vinden wij van onszelf dat we de allercoolste redactie van Vlaanderen hebben. Terecht. Maar voor één keer – en dan bedoelen we echt voor één eenmalige keer – is die eer voor een ander weggelegd. En wel hierom. De mannen van de Ché-redactie zijn namelijk voor hun verjaardagsnummer gaan strippokeren. Niet dat wij zo hard […]

Doorgaans vinden wij van onszelf dat we de allercoolste redactie van Vlaanderen hebben. Terecht. Maar voor één keer – en dan bedoelen we echt voor één eenmalige keer – is die eer voor een ander weggelegd. En wel hierom. 
De mannen van de Ché-redactie zijn namelijk voor hun verjaardagsnummer gaan strippokeren. Niet dat wij zo hard kicken op acht venten die uit de kleren gaan, neen, ze hebben het anders aangepakt. Elke vent kreeg een dame achter zich, die uit de kleren ging op het ritme van het pokerspel.

Dat leverde alvast deze video op, maar wie wil weten hoe dat er echt aan toe ging, mag zich naar de krantenwinkel haasten. Want behalve de strippoker kan je nog heel wat mooie prijzen winnen indien je onder de kraslaag niet de borsten van het covermodel vindt. Wij kennen slechtere investeringen. (KA)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments