Temptation Bert vertelt wat hij nu echt heeft uitgespookt met die twee ‘prostituees’ op zijn hotelkamer

Het was echt wel een boeiend seizoen

Temptation Island zit er dit jaar weer op en het was een seizoen om duimen en vingers bij af te likken voor liefhebbers van het ‘guilty pleasure’-programma. Voornamelijk het koppel Bert en Delphine zorgde voor opvallende onthullingen en de nodige hilariteit bij kijkers.

Ze zijn ondertussen ook daadwerkelijk uit elkaar en Bert stelde onlangs nog zijn 10 jaar jongere en nieuwe vriendin voor. Eén van de meest opvallende uitspraken was ongetwijfeld het moment waarbij deelneemster Delphine vertelde dat Bert haar twee keer had bedrogen met een prostituee. Het zorgde voor iets meer sympathie voor de Belgische toen, maar wat had Bert nu echt uitgespookt?

Bert klapt uit de biecht

Hij ontkende namelijk toen dat hij ooit seks heeft gehad met een prostituee, maar nu Temptation Island is afgelopen en hij open en eerlijk mag praten over alles gooide hij op zijn Instagram het echte verhaal van deze prostituees. Hij blijft erbij dat het daadwerkelijk om enkel maar massages ging. Hij kreeg wel aanbiedingen voor een happy ending, maar heeft deze blijkbaar vriendelijk geweigerd:

“De eerste keer was een massagesalon. Ik ontken niet dat er meer werd aangeboden dan alleen massages, maar ik heb nooit extra’s genomen omdat ik het niet kon. De tweede keer had ik een hotel geboekt met massage samen met Delphine. We kregen ruzie, dus Delphine is niet gekomen. Ik heb die massage gewoon door laten gaan voor mij alleen. That’s it!”

De kans dat we Delphine haar versie ooit nog zullen horen, schatten we behoorlijk klein in. We willen wel nog eens beelden van het laatste kampvuur delen tussen Bert en Delphine voor de mensen die dit nog niet zagen. Toen presentator Viktor Verhulst de vrouwelijke deelneemster confronteerde met enkele leugens leverde dat namelijk geweldige televisie op.

@temptationisland0

#laatste #relatie #temptationisland2021 #netherlands #fyp #dutch #kampvuur #delphine #bert

♬ origineel geluid – Temptation 🏝