TikTok ontploft omdat dame traditionele Inuit tattoo op haar gezicht laat zetten

De reacties zijn uiteenlopend

Inuit is de naam die Eskimo’s uit Canada en Groenland gebruiken om zichzelf te benoemen. Zeker vroeg was het daar een traditie dat deze mensen een tattoo op hun gezicht lieten zetten. De populairste Inuit influencer op deze planeet is een zekere Shina Nova.

Zo was ze al zeer populair op Instagram en TikTok omdat ze mensen constant de unieke dingen uit haar cultuur toont. Zo leerde ze een tijdje terug ‘keelzingen’ en die filmpjes gingen volledig viraal, maar afgelopen week ging ze nog een stap verder en liet ze TikTok bijna ontplofften. Shina Nova besloot namelijk om nu daadwerkelijk een tattoo op haar gezicht te laten zetten en de reacties zijn daar gigantisch gemengd op.

Heel wat mensen vinden het fantastisch dat ze tradities uit haar cultuur volgt en deze stap heeft genomen. Heel wat andere mensen snappen er dan weer niets van en vinden dat ze haar eigen gezicht nu heeft verminkt. Oordeel zelf met onderstaande video. Mensen vinden het in ieder geval fascinerend want sommige van haar filmpjes werden bijna 40 (!) miljoen keer bekeken.

@shinanova More traditional tattoos to come for 2022 🙌🏼 #tattoo #tunniit #inuk #culture ♬ Eleanor Rigby – Cody Fry

Shina Nova en haar moeder die aan het keelzingen zijn:

@shinanova Support us by getting our album in the link in my bio! Nakurmiik!#supportindigenousartists #indigenous @kayuulanova ♬ original sound – Shina Nova