Vader die van top tot teen getatoeëerd is, toont z'n ongelooflijke transformatie op 12 jaar tijd (foto's) Entertainment
Vader die van top tot teen getatoeëerd is, toont z'n ongelooflijke transformatie op 12 jaar tijd (foto's)
Entertainment

Vader die van top tot teen getatoeëerd is, toont z'n ongelooflijke transformatie op 12 jaar tijd (foto's)

Een man heeft zijn 197.000 Instagram-volgers versteld doen staan met een foto van hoe hij eruitzag voor zijn tatoeages. De chef-kok van beroep liet zijn fans zien hoe hij eruit zag voor het vaderschap in vergelijking met nu. Vlak voordat Remy vader werd, had hij nog niet zo veel tatoeages als nu. Op Vaderdag postte hij op Instagram een foto met daarbij geschreven: "2009-2022 en wat aanvoelt als een heel leven heeft ons beiden veranderd."

Jeugd zonder vader

Hij voegde eraan toe: "Ik heb mijn jeugd doorgebracht opgroeiend zonder een eigen vaderfiguur om naar op te kijken. Ik heb mijn volwassen leven doorgebracht zonder een vaderfiguur om zelf als vader te evenaren, maar ik heb altijd mijn best gedaan om mijn zoon alles te geven wat ik nooit heb gehad.”

Remy beschouwt zijn tattoos als een levenswerk en een werk van liefde, zo zegt hij zelf. Op de foto, die inmiddels duizenden likes heeft gekregen, is Remy links te zien terwijl hij poseert met zijn pasgeboren zoontje. De rechterfoto is actueel en je kan zien dat Remy veel meer tatoeages heeft dan 12 jaar geleden. Toch wel een serieuze transformatie! Check de foto en nog wat andere foto’s van Remy hieronder.
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties